Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε μία πολύ ευχάριστη είδηση. Αξιόπιστες πληροφορίες που συλλέξαμε, αναφέρουν ότι τα γήπεδα Κανδήλας και Μύτικα οδεύουν στο να αποκτήσουν στο άμεσο μέλλον συνθετικό χλοοτάπητα.
Για το γήπεδο της Κανδήλας (Αη Γιώργης) στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ξηρομέρου που πολύ πρόσφατα ψηφίστηκε, εγγράφηκε στα νέα έργα ποσό 100.000 € για τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα. Τα χρήματα θα προέρχονται ως εξής: 73.630 € από ΣΑΤΑ 2017 και 26.370 € από ΣΑΤΑ περασμένων ετών. Δείτε το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2017 εδώ.
Για το γήπεδο του Μύτικα είναι τελείως διαφορετική υπόθεση. Η όλη διαδικασία δεν αφορά διόλου τον Δήμο Ξηρομέρου, αλλά θα γίνει μέσω της ΓΓΑ του Υπουργείου Αθλητισμού, η οποία επέλεξε το γήπεδο του Μύτικα για τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, εντάσσοντας το σε ένα πρόγραμμα δημιουργίας τέτοιων γηπέδων ανά την Ελληνική Επικράτεια, που τρέχει αυτό το χρονικό διάστημα από την ΓΓΑ. Ο Δήμος Ξηρομέρου εμπλέκεται σε αυτό, μόνο ως προς την εκπόνηση της σχετικής μελέτης (υψομετρική), κάτι το οποίο είναι πολύ απλό, η οποία ζητήθηκε από την ΓΓΑ ώστε αυτή με τη σειρά της να προχωρήσει στην ένταξη του έργου.
Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι ο Δήμος Ξηρομέρου ανταποκρίθηκε σε αυτό το αίτημα της ΓΓΑ και αυτή η μελέτη έγινε και παραδόθηκε ήδη. Πλέον αναμένουμε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την ένταξη του έργου από την ΓΓΑ με το έργο να πρόκειται να στοιχίσει περί τα 300.000 € (συνθετικός χλοοτάπητας νέας γενιάς).
Πρόκειται αναμφίβολα για μία πάρα πολύ θετική εξέλιξη για την Κανδήλα και τον Μύτικα, αλλά και για ολόκληρη την Δ.Ε. Αλυζίας.
Αναμένουμε λοιπόν..., γιατί καλά να μαθαίνουμε κάτι στα λόγια, αλλά να δούμε σύντομα και τα δύο έργα να ξεκινάνε.
 
 
ΑΠΟ: http://mytikaspress.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES