Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Οι παίκτες μας, ο προπονητής και μέλος της διοίκησης, πανηγυρίζουν όλοι μαζί το 0 - 4 με την Ομόνοια Κεχρινιάς.
 
Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 0 - 4 για την ομάδα μας τον Α.Ο. Αλυζιακό με αντίπαλο την Ομόνοια Κεχρινιάς, η οποία σε συνδυασμό με την νίκη με 2 - 0 του Ακαρνανικού Φυτειών επί του Πανοχθιακού, έφερε την ομάδα μας με το τέλος του Πρωταθλήματος με 41 βαθμούς, στη προνομιούχο 2η θέση και στα μπαράζ ανόδου για την Α' κατηγορία. Πρόκειται αναμφίβολα για μία πολύ μεγάλη επιτυχία, η οποία θα ολοκληρωθεί αν ο Αλυζιακός καταφέρει και την άνοδο.
Εμείς θα αναφερθούμε και θα σημειώσουμε τη σπαθένια συμπεριφορά της φίλης ομάδας του Ακαρνανικού Φυτειών (είμαστε στον ίδιο Δήμο), που παρότι βαθμολογικά αδιάφορη, έπαιξε το παιχνίδι με την 2η ως εκείνη τη στιγμή ομάδα του Πανοχθιακού κανονικότατα και στα ίσια.
Επίσης θα κάνουμε αναφορά και στον προπονητή του Ακαρνανικού Φυτειών Γιάννη Λιάκα, ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια στον Μύτικα, έχει παίξει ποδόσφαιρο και έχει τιμήσει την φανέλα του Αλυζιακού και έχει προσφέρει και ως προπονητής για να μη ξεχνάμε. Ευχαριστούμε Γιάννη....

Ο Α.Ο. Αλυζιακός με προπονητή τον Γιάννη Λιάκα.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, το προπονητή μας Τάσο Χατζαρά και την διοίκηση. Πλέον η ομάδα μας ετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου με αντίπαλο τον Πανοχθιακό με πλεονέκτημα έδρας. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία, αλλά και αν δεν έρθει η άνοδος δεν θα πεθάνουμε..., γιατί ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε το νόημα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Κοινωνικοποίηση, διέξοδο προς τον αθλητισμό, ευεξία, διασκέδαση και τόσα άλλα θετικά που προσφέρει.
 
 
ΑΠΟ: http://mytikaspress.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES