Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Μαθαίνουμε ότι εντονότατες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους επαγγελματίες και απλούς κατοίκους της περιοχής η είδηση για την υπολειτουργία από Δευτέρα (2 φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Παρασκευή) του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στον Μύτικα.
Ήδη τα σχετικά ενημερωτικά sms από την Τράπεζα, πρέπει να έχουν πάει σε πάρα πολλούς και πλέον η ανησυχία και η αναστάτωση είναι έκδηλη σε όλους.
Μαθαίνουμε ότι από αύριο κιόλας ετοιμάζονται δυναμικές κινήσεις και παραστάσεις, με μπροστάρη σε αυτές των Σύλλογο Επαγγελματιών Μύτικα.
Μιλήσαμε με επαγγελματίες οι οποίοι οργισμένοι μας έλεγαν: «Θα παραδώσουμε τα μηχανήματα ηλεκτρονικής πληρωμής στην Τράπεζα και θα μεταφέρουμε τα χρήματα μας σε άλλη Τράπεζα, αφού η εμπιστοσύνη, η αγάπη και η συνεργασία χρόνων που είχαμε αναπτύξει μαζί της, φαίνεται ότι πλέον είναι μόνο από την πλευρά μας».
Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι χρειάζονται ψύχραιμες και συντονισμένες κινήσεις όλων (είναι πάρα πολλοί) και προπάντων επίσημη ενημέρωση για το πιο είναι το πλάνο της Τράπεζας.
  • Θα μείνει εκεί στις δύο μέρες την εβδομάδα ή είναι προσωρινή απόφαση;
  • Υπάρχουν σκέψεις οριστικού κλεισίματος;
  • Την περίοδο του Καλοκαιριού πως θα λειτουργήσει;
  • Με το ΑΤΜ τι θα γίνει;
 
 
ΑΠΟ: http://mytikaspress.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES