Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του π. Δημαρχείου Φυτειών είναι ένας χώρος που διατίθεται στους δημότες των Φυτειών και όχι μόνο, με σκοπό την εξυπηρέτησή τους. Έχει χρησιμοποιηθεί από τους συλλόγους της περιοχής, από τα σχολεία μας και από διάφορους φορείς του τόπου μας για εκδηλώσεις, συνελεύσεις, συγκεντρώσεις κλπ.
Όσον αφορά τα ερωτήματα που τέθηκαν (με πλήρη ανωνυμία) από την «Κίνηση Πολιτών Φυτειών» (;), οφείλω να ενημερώσω πως η αίθουσα αυτή παραχωρήθηκε αποκλειστικά από εμένα τον ίδιο ως Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Φυτειών, έπειτα από υπογεγραμμένο αίτημα δημοτών των Φυτειών, οι οποίοι ζήτησαν να διευκολυνθούν για την κατάθεση των δηλώσεων ΟΣΔΕ από την ΕΑΣ Αγρινίου (ως γνωστόν από φέτος οι δηλώσεις μπορούν να υποβληθούν από διάφορους φορείς) και να μην χρειαστεί να μετακινηθούν εκτός Δημοτικής Ενότητας για το σκοπό αυτό. Η αίθουσα ΔΕΝ ζητήθηκε ποτέ από την ΕΑΣ Αγρινίου.
Επίσης σας ενημερώνω ότι εγώ δεν έχω ουδεμία προσωπική σχέση με την ΕΑΣ Αγρινίου και δεν εξυπηρετώ συμφέροντα κανενός τρίτου. Προσωπικές σχέσεις διατηρώ μόνο με τους επώνυμους δημότες του Δήμου μας.
Τέλος, ως Αντιδήμαρχος Φυτειών, επιθυμώ να γνωρίσω τα μέλη της «Κίνησης Πολιτών Φυτειών», να συζητήσουμε και να αναζητήσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα καθαρά και επώνυμα. Είμαι διαθέσιμος για κάθε επικοινωνία, τα στοιχεία μου είναι γνωστά και το π. Δημαρχείο Φυτειών είναι πάντα ανοιχτό για όλους.

Με εκτίμηση

Γαζέτας Σ. Παναγιώτης
Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Φυτειών
 
 
http://mytikaspress.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES