Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Μετά την καυστική ανάδειξη εκ μέρους μας του ακαθάριστου λιμανιού του Μύτικα, παρά την έκδοση εντάλματος πληρωμής ποσού 4.935,20 € προς ιδιώτη, ο οποίος είχε αναλάβει με απ' ευθείας ανάθεση την υπηρεσία (δείτε εδώ), το Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου έσπευσε ασθμαίνοντας σήμερα το πρωί και με τη ψυχή στο στόμα να καθαρίσει το λιμάνι, και πραγματικά η εικόνα σήμερα είναι τελείως διαφορετική. Ένα πρωινό λοιπόν και ήταν ικανό να αλλάξει άρδην η εικόνα.
Τέσσερα μόνο πράγματα: 1) Όλα όσα αναφέραμε για το ύψος του ποσού και όλα τα άλλα ισχύουν μέχρι κεραίας. 2) Δεν είναι σωστό και ωραία εικόνα για κάθε Δήμο, να πρέπει να γράψουν τα Blogs για να κινηθεί ο Δήμος και να πράξει τα δέοντα. Δεν είναι αυτός ο ρόλος των Blogs. 3) Ελεγκτικοί μηχανισμοί υπάρχουν να ελέγξουν ή είμαστε μπάστε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνεται; 4) Λαϊκισμός είναι ο εύκολος δρόμος λέγοντας ευχάριστα στα αυτιά πράγματα, να παραπλανάς και να προσεταιρίζεσαι το λαό. Το να λες την πικρή πραγματικότητα είναι ο δύσκολος δρόμος, ενοχλείς και έχει προσωπικό κόστος. Φιλίες και καλημέρες κόβονται και εισπράττεις μούτρα, παράπονα και γκρίνια και καμία φορά και απειλές.

Υ.Γ.: Οι εργαζόμενοι των οκταμήνων του Δήμου Ξηρομέρου καθάρισαν το λιμάνι του Μύτικα και όχι ο ανάδοχος του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη.
 
 
http://mytikaspress.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES