Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Ανεπανάληπτες στιγμές και ένα εξαιρετικό υπερθέαμα που συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση,  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες έζησαν  οι πανηγυριώτες που βρέθηκαν στην Κωνωπίνα, κάτω από τα δασιά πλατάνια της πλατείας, για να διασκεδάσουν στο πανηγύρι του χωριού.


    Η μουσική βραδιά εξελίχθηκε σε  πανδαισία  κεφιού με βασική πρωταγωνίστρια, την εξαίρετη Ξηρομερίτισσα καλλιτέχνη, την χωριανή μας, Ιουλία Καλλιμάνη, (και την κομπανία της), η οποία σαγήνευσε τον κόσμο με τις υπέροχες μουσικές της μελωδίες, δημιουργώντας «αποπνικτική ατμόσφαιρα» κεφιού, απογειώνοντας το γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.



   Ήταν μια μαγευτική καλοκαιρινή βραδιά που εξελίχθηκε σε ένα πανέμορφο γλέντι με κερδισμένους, όσους τυχερούς παραβρέθηκαν και απόλαυσαν το λαμπρότερο αστέρι, την Ιουλία Καλλιμάνη, η οποία θα πρέπει να επισημανθεί,  εμφανίστηκε  LIVE πρώτη  φορά στο Ξηρόμερο, ευελπιστώντας  μελλοντικά να  πολλαπλασιάσει τις εμφανίσεις της .

  Το πανηγύρι τίμησαν με την παρουσία τους: ο Αντιδήμαρχος  Ακτίου – Βόνιτσας κ. Θεόδωρος Στούπας, ο επικεφαλής της Μείζωνος Αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Θύμιος Θερεντίνος,  ο Πρόεδρος  και το Μέλος του Κέντρου Κοινωνικής  Μέριμνας & Ανάπτυξης του Δήμου  κ.κ. Παντελής Αποστολάκης και Βαγγέλης Κουτιβής,  η  Γραμματέας και Δημοτική Σύμβουλος κα. Καρέλου Αθηνά,  ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινοτήτας Κατούνας   κ. Θωμάς Καφρίτσας, ο γνωστός τραγουδοποιός κ. Βασίλης Παπαδογιώργος και ο διάσημος Αθηναίος Dj Pal κ.Κωνσταντίνος Παλαιολόγος.
 


  Ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, που ήταν ο διοργανωτής της μουσικής εκδήλωσης, με τη στήριξη του Κέντρου Κοινωνικής  Μέριμνας & Ανάπτυξης του Δήμου μας,  ευχαριστεί  θερμά όσους συνέβαλαν με οιονδήποτε τρόπο, ώστε να έχει επιτυχή έκβαση και αυτοδικαίως να  χαρακτηρισθεί το καλύτερο πανηγύρι των τελευταίων ετών.
 
ΦΩΤΟ:  GAKIAS TSELIOS &  KATOYNAΝΕWS




























































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES