Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017

ΑΠΟ: http://xiromeritis.blogspot.gr

 

Με  επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση δύο βιβλίων: «Η Χρυσοβίτσα χτες και σήμερα» του Πάνου Λαζαρόπουλου και «Το Καλοκαίρι των Αβάρων» της Βησσαρίας Ζορμπά -Ραμμοπούλου στον αύλειο χώρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης, στον Αστακό. 

    Την εκδήλωση συνδιοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομερου με τον Σύνδεσμο Χρυσοβιτσάνων «τα Κόροντα».
    Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την εκδήλωση. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Ξηρομερου Ερωτόκριτος Γαλούνης και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Γεωργούλας Κώστας.  
     Επίσης την εκδήλωση χαιρέτησαν η συγγραφέας Βησσαρία Ζορμπά -Ραμμοπούλου και ο πρόεδρος του συνδέσμου «τα Κόροντα» Σάββας Ταξιάρχης. 
   Την παρουσίαση έκανε ο ιστορικός Γιάννης Δημητρούκας και τον συντονισμό ο εφέτης, π. πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ Αλέξανδρος Σάββας. 
    Για τους συγγραφείς μίλησαν οι εκπαιδευτικοί των ΚΔΑΠ Μπαμπούρη Νεκταρία και Ελένη Χολή. 
    Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία χάριν στο άψογο συντονισμό από το προσωπικό της Κοινωφελούς Επιχείρησης που ήταν σύσσωμο στο χώρο και προσέφερε τις υπηρεσίες του.
        Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ξηρομερου Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Γεωργούλας Κώστας, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Κυριάκος,  ο Αντιδημαρχος Λιβανης Θεόδωρος, οι δημοτικοι σύμβουλοι Παναγιώτης Τζαχρηστας και Θωμάς Καρφής, ο πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ Στεργίου Δημήτριος, το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Καραϊσκακιωτών Χριστόδουλος Ρηγάλος και η πρόεδρος Συλλογου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Κανδήλας, Αργυρώ Αλεξανδροπούλου.

 
 


 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES

 • Εικόνες από το Πήλιο - Τις πρώτες εικόνες από την προετοιμασία της ομάδας στο Πήλιο έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ. Ο Παναιτωλικός πήγε τη Δευτέρα στα Χάνια και θα κάνει το βασικό σ...
  Πριν από 20 ώρες
 • Συνεχίζει ο Μέξης στους Ίκαρους Τρικάλων - [image: Συνεχίζει ο Μέξης στους Ίκαρους Τρικάλων] Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Οι Ίκαροι ανακοινώνουν την συνέχεια της συνεργασίας τους με τον Μέξη Γ...
  Πριν από 9 ώρες
 • Μία προσθήκη και δύο ανανεώσεις - *Μία μεταγραφική προσθήκη και δύο ανανεώσεις για τον ΑΟ Ρηγανά.* Συγκεκριμένα ήρθε σε συμφωνία και απέκτησε για τον επόμενο χρόνο τον Βασίλη Ζαχαράκη. Ο πα...
  Πριν από 17 δευτερόλεπτα
 • Η προετοιμασία στο Πήλιο (φωτο) - Για τρίτη μέρα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας στα Χάνια Πηλίου, όπου θα παραμείνει έως τις 29 Ιουλίου Δείτε σχετικές φωτο: The post Η προετο...
  Πριν από 20 ώρες