Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018

Στις 30 Ιανουαρίου σας πληροφορήσαμε για το οριστικό τέλος της Τράπεζας Πειραιώς του Μύτικα (δείτε εδώ) και ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Τα SMS που ήρθαν στα κινητά των πελατών χτες (και στο δικό μας), ήρθαν να επιβεβαιώσουν αυτό που όλοι ξέραμε.
Έτσι μετά από 35 περίπου χρόνια, η Τράπεζα Πειραιώς (πρώην Αγροτική) στον Μύτικα κλείνει και μαζί της κλείνει και μία ιστορία, όπου την εποχή εκείνη, αρχές της δεκαετίας του '80, ενεργοί πολίτες με παρεμβάσεις τους προς την Διοίκηση της Τράπεζας (Διοικητής κ. Χρήστος Ροκόφυλλος) και στην Κεντρική Κυβέρνηση, πέτυχαν την ίδρυση του υποκαταστήματος Αγροτικής Τράπεζας στον Μύτικα, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι κάτοικοι των χωριών της Αλυζίας και των νησιών Καλάμου και Καστού.
Πολλές δυσκολίες αναμένονται από εδώ και πέρα για αρκετούς που είχαν συναλλαγές με την τράπεζα. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε και τίποτα για το ΑΤΜ, που εκεί θα έπρεπε να γίνει μία προσπάθεια να παραμείνει και αν είναι δυνατόν να έρθει και ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας όπως υπήρχε παλαιότερα.
Πως θα εξυπηρετούνται οι επισκέπτες το Καλοκαίρι; Πως θα παίρνουν τις συντάξεις τους οι ηλικιωμένοι, με το Ταχυδρομείο που και αυτό υπολειτουργεί; Πως θα διεκπεραιώνουν τις συναλλαγές τους οι επαγγελματίες; Η τεχνολογία βέβαια δίνει λύσεις και καλό θα είναι τουλάχιστον κάποιοι που είναι νέοι να ασχοληθούν και να μάθουν, αλλιώς βλέπουμε το Μύτικας - Αστακός να γίνει δημοφιλές δρομολόγιο.
Δύσκολες καταστάσεις...
 
http://mytikaspress.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES